Welkom bij Decostyling

door Joanna

IMG_7428

Deco styling is er om u een ruim assortiment van decoratieve artikelen, ideeën en adviezen aan te bieden voor het inrichten van uw ruimte. Dit in natuurlijke tinten en materialen.

Het idee om een online winkel op te starten begon toen ik mijn passie voor interieurdecoratie ontdekte. Dit gebeurde nadat mijn man en ik ons eigen huis gebouwd hadden en ik zelf aan de slag ging om het mooi in te richten voor ons gezin. Ik ben er van overtuigd dat zelfs een klein stukje deco (het verschil kan maken) de sfeer in je huis kan veranderen en het gezelliger kan maken.

Dankzij de aanmoediging en steun en de liefde van mijn familie en vrienden besloot ik om een stapje verder te gaan en het niet bij een hobby/interesse te laten.

Vol enthousiasme schreef ik mij in voor een cursus interieurdecoratie wat uiteindelijk resulteerde in de opstart van Deco Styling.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan de producten als ik eraan beleef aan mijn zoektocht om ze jullie aan te bieden. Mocht u met vragen zitten of opmerkingen hebben, aarzel dan zeker niet om contact met mij op te nemen.

Veel liefs,
Joanna